Nieuws

15 maart 2020

school gesloten

school gesloten
Rotterdam, 15 maart 2020

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vandaag heeft het kabinet besloten dat alle scholen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs per direct worden gesloten. Dit betekent dat ook De Triangel vanaf morgen gesloten is. De maatregel geldt van maandag 16 maart tot en met maandag 6 april. Het is mogelijk dat deze periode wordt verlengd. We begrijpen dat opvang voor sommige gezinnen heel moeilijk zal zijn en wensen u heel veel sterkte daarbij.  

 

Voor kinderen van ouders met vitale beroepen is de school de komende dagen geopend als u geen opvang voor uw kind kunt vinden. Uw kind kan dan naar school komen. Let op! Kinderen die gezondheidsklachten hebben zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of hoesten mogen niet naar school komen. Mocht uw kind naar school komen, dan kunt u een mail sturen naar  info@triangelrotterdam.nl. Zie de lijst met vitale beroepen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen om te bepalen of uw kind hiervoor in aanmerking komt. 

 

Deze week maken we op De Triangel een plan hoe we de komende periode met de situatie zullen omgaan. We informeren u hier later deze week verder over via onze Parro app.  

We begrijpen dat deze situatie veel vragen bij u kan oproepen. Om u hierop een antwoord te kunnen geven, vragen wij u te mailen naar info@triangelrotterdam.nl  

 

Kort samengevat: 

  • De school is gesloten van maandag 16 maart tot en met maandag 6 april
  • Voor vragen kunt u mailen naar info@triangelrotterdam.nl 
  • U kunt het laatste nieuws volgen via onze basisschoolapp Parro
  • Van de ouders met vitale beroepen, waarvan de kinderen naar school zullen komen, ontvangen wij graag een mail via info@triangelrotterdam.nl

 

Tijden van crisis brengen veel onzekerheid met zich mee. Een ideale oplossing bestaat er niet. Wij zullen onze afwegingen maken in het belang van de kinderen. We rekenen op uw begrip en steun.  

 

Met vriendelijke groet,

Chantal Truijers