Lekker Fit

Op onze school vinden we een gezonde leefstijl ook van belang. We doen daarom mee met het programma Lekker Fit! vanuit de gemeente Rotterdam. Heel kort gezegd betekent dat: voldoende beweging en aandacht voor gezonde voeding. Een gezonde leefstijl is een kwestie van gezonde gewoontes: onze leerlingen hebben daarom drie keer per week gym en ook bij het buiten spelen zijn zij actief. Periodiek wordt er lesgegeven over gezonde voeding. Jaarlijks krijgen de kinderen een fittest, waar zij gemeten en gewogen worden. Als er bijzonderheden zijn, wordt u hier als ouder uiteraard over geïnformeerd.

 

 

Nog meer sporten buiten schooltijd? Dat kan via de schoolsportvereniging! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bastian Zoon via b.zoon@triangelrotterdam.nl. Of download het informatieboekje hieronder.


Jaarlijks worden er in ieder geval extra sporttoernooien georganiseerd voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. Dit jaar zijn dat in ieder geval tennis, basketbal (groep 7/8), zwemmen, volleybal, streetdance en veldvoetbal.